still going WRONG

still going WRONG inviterer til stævnemøde med fem dansere, der søger lykken i perfektionen men finder glæden i de fejl, der skaber uforudset liv.

På scenen bekender og bekæmper danserne deres egne og andres fejl i et virvar af svedige hænder, blussende røde kinder og fødder, der tripper for at løbe væk. Her afdramatiserer danserne det pinlige og afvæbner skammen med humor.

“Vi kom til at kysse i en moské.” “Jeg blev født i den forkerte krop.” “Er det ikke en fejl at genoplive en døende på vej til hospice?”

dadadans har gennem det sidste år afholdt åbne workshops, opstillet fysiske og virtuelle postkasser og bedt folk om at donere deres egne fejlhistorier, -citater og -tanker.

Sammenholdt med de medvirkendes erfaringer med fejl har det givet et uendeligt hav af fejl og mangler, som forestillingen har fisket inspiration i.

Nysgerrig på “fejl donationerne”? læs vores blog!

still going WRONG_short intro from dadadans on Vimeo.

still going WRONG (dadadans) – Trailer from Bora Bora on Vimeo.

still going WRONG

Koreograf/kunstnerisk leder: Helle Bach

Lysdesigner: Mårten Axelsson

Komponist: Emil Sebastian Bøll

Kostumer: Charlotte Østergaard

Dansere: Alexandre Bourdat, Tiziana Fracchiolla, Raphael Eder Kastling, Marylise Tanvet og Esther Wrobel

still going WRONG havde premiere på Bora Bora – Dans og visuelt teater i Århus 8. maj og spilledede i Dansehallerne i KBH 14. til 23 juni 2012.

Forestillingen er coproduceret af Bora Bora og er produceret med støtte fra Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond, Københavns Kommune, Statens Scenekunstudvalg, Wilhelm Hansen Fonden og Aarhus Kommune.

Pressebilleder

“I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that will not work.” Quote by Thomas Edison

  • en
  • da