CIRKUS ENSOMHED

Bag facaden, inde i kroppen opfører ensomheden sig som et omrejsende tivoli af insisterende kampe, voldsomme reaktioner og længsler. Så velkommen til Cirkus Ensomhed – træd nærmere!

I årene 2016-2022 arbejder dadadans på et omfattende projekt for at udforske ensomhedens anatomi.

“Jeg er ikke bange for at dø. Jeg er bange for at være ensom resten af mit liv.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har indtil videre resulteret i installationen PEEPS, der fandt sted under Aarhus Festuge 2017, soloen EN SOM HED(2017) og forestillingen PEEPS, som spillede i København og Aarhus i september-oktober 2018.

 

 

Formålet med projektet er at give rum for det, som ensomheden gør ved os. Vi billedliggør følelserne og menneskene bag ensomheden. Det er smertefuldt men også smukt. Det er en del af det at være menneske. For ensomhed er ikke en sygdom eller en diagnose. Vi vil give folk en kropslig oplevelse og håber, at det kan bidrage til større anerkendelse af ensomheden som en naturlig del af den menneskelige livscyklus og bryde tabuet.

“Internetdating er bare endnu en platform for mennesker, der ikke er interesserede i mig.”

 

Ambitionen er nu at samle den omfattende research og de forskellige delelementer i Cirkus Ensomhed – et omrejsende tivoli i ensomhed. Det skal finde sted i 2019-2022 forskellige steder i Danmark eller udlandet – i forskellige settings – og inkludere lokale kunstnere, borgere og/eller fagfolk som fx forskere i workshops over en vis periode. Det lokale materiale, der produceres til workshoppen, vil sammen med dadadans’ koreografier danne en unik forestilling til hver by.

Find også dadadans på

www.facebook.com/dadadans

 

 

 

 

 

 

 

  • en
  • da